Islevbadets Motionister

Hensyn og regler

Personalet i Islevbadet ser vi ikke meget til. De få der er, sørger for rengøring efter et fastlagt skema, og beskæftiger sig ellers med tekniske/administrative opgaver. Resten skal foreningerne selv klare. Det kræver opmærksomhed og hensyntagen fra alle medlemmer, særligt hvad angår de følgende forhold.

Vigtigst

livreddere!

Vi har aftale med livreddere, som kommer på skift i vores svømmetider og passer på os. 

De er alle stabile medarbejdere, der vil afløse hinanden i tilfælde af f.eks. sygdom. Skulle det ske, at der ikke kan findes en afløser, skal svømningen aflyses, hvilket bekendtgøres ved opslag på indgangsdøren. Men det kan måske ikke nåes i tide. Derfor skal man altid være opmærksom på, om foreningens livredder er i svømmehallen, inden man hopper i bassinet.

Svømning forbudt hvis foreningens livredder ikke er tilstede!

Adgangskontrol

Medlemmerne skulle gerne lærer hinanden så godt at kende, at ikke-medlemmer kan holdes ude, uden egentlig adgangskontrol. Vi har ikke kendskab til nogen, der vil holde vagt i vores svømmetider.

Hold til højre, når I svømmer

Brug de almindelige trafikregler. Hold til højre i begge retninger, så vi undgår trafiksammenstød og deraf følgende dårlig stemning i bassinet. Ligesom på en gammeldags 3-sporet landevej, med overhaling i midterbanen, når der er fri passage.

Redigeret 19 februar 2024